Isolera bäst med Isover
Isover byggoptimering

Isolera bäst med Isover

Våra produktkategorier - Premium, Professional och Standard

Nu blir det enklare att hitta rätt bland ISOVERs produktkategorier. Våra kategorier Premium, Professional och Standard har fått unika förpackningsutseenden som gör det lättare att hitta rätt produkt. 

Oavsett vilket nivå valet faller på, så är innehåller ISOVERs glasullsprodukter naturligtvis alltid garanterat minst 70% återvunnet glas och glasullen är 100% obrännbar.

 

Premium – vår bästa isolering med unikt låga lambdavärden

Med unikt låga lambdavärden för mineralull ger våra Premiumprodukter en möjlighet att förbättra prestandan i en vägg och samtidigt minska väggtjockleken. Dessutom får man en generellt högre upplevd kvalitetskänsla som ger bästa precision och slutresultat.

 

Produktkategori premium isover

 

Professional – den perfekta balansen mellan prestanda och ekonomi

I vår produktkategori Professional finns produkter för samtliga applikationer. Produkterna är lätta att hantera och montera. De har också en mycket hög komprimeringsgrad vilket innebär att varje förpackning rymmer fler kvadratmeter isolering. 

 

Produktkategori professionell isover

 

Standard – branschstandarden, för projekt med fokus på inköpskostnaderna

I vårt standardsortiment finns traditionell regelisolering för värme- och ljudisolering i väggar, bjälklag och takkonstruktioner. Med en prestanda som motsvarar branschstandarden, är de lämpliga för isolering av yttervägg och är även ett utmärkt val för innerväggar och mellanbjälklag.

 

Produktkategori standard isover

 

Materialåtervunnen råvara

Isover glasull tillverkas av garanterat minst 70% återvunnet glas. Vi återbrukar också glasullsspill från tillverkningen. Glasull från ISOVER kräver inget underhåll och sparar därmed energi och pengar under en byggnads livstid.

Högsta brandklass

Isovers mineralull (glasull, ULTIMATE och stenull) hamnar alla i den hösta brandreaktionsklassen. Euroklass A1 eller A2, vilket betyder att materialet är obrännbart. Detta uppnås utan tillsats av brandhämmare eftersom mineralullen har denna funktion helt naturligt.