Här har vi valt ut några av de referensobjekt vi har varit stolta leverantörer till. Inte bara med material utan också med vår långa erfarenhet och vårt breda kunnande. 

Sortera på

Resultat: 43
Kvarteret Kungsfiskaren

Saint-Gobain-lösningar till Kvarteret Kungsfiskaren

Ett av kraven vid bostadsutvecklingen av Kvarteret Kungsfiskaren i Strängnäs var hållbara materialval. Isover har levererat isolersystemet ISOVER PLUS+, särskilt lämpligt vid KL-träbyggande, med hållbarhet i fokus.
Studentbostäder enligt Miljöbyggnad Silver i Bräkne-Hoby

Studentbostäder enligt Miljöbyggnad Silver i Bräkne-Hoby

Vid Blekinge folkhögskola i Bräkne-Hoby uppförs två nya byggnader enligt Miljöbyggnad Silver på uppdrag av Region Blekinge. Utöver 46 studentlägenheter kommer ett av de tre våningar höga trähusen även att rymma utbildningslokaler. Projektet utförs som samordnad generalentreprenad och byggnadsentreprenör är Lagans Byggnads AB.
Garage isolerat med ISOVER Easy FyllUpp

Kostnadseffektiv totallösning för privat garage

På en vecka stod ett vädertätt och uppvärmt garage på plats tack vare färdiga väggmoduler isolerade med glasull som smidigt monterades ihop med hjälp av en kranbil. Vindsbjälklaget isolerades med ISOVER Easy FyllUpp.
Lidl Visby har ISOVER Plus

Lidl, Visby – klimatneutral livsmedelsbutik

Lidls första butik på Gotland är också världens första klimatneutrala livsmedelsbutik. ISOVER PLUS+ – ISOVERs fasadbärande isoleringssystem användes i ytterväggskonstruktionerna.
ISOVER Vario Xtra

Råvindar i Stockholm blev lägenheter

ISOVER Vario Xtra löste isolering av tak utan luftspalt när gamla råvindar omvandlades till lägenheter i sekelskifteshus i Stockholm.
Fjällstuga med Vario Bond

Fjällstuga isolerad med Vario® systemet

Vario® Bond förenklar arbetet med övergångarna mellan fönster och murverk och går att putsa över vilket är svårt med andra tejpvarianter.
Man vill ta vara på husets gamla fina karaktär och därför renoveras fönsterkarmarna.

ISOVER stödjer social hållbarhet i Malmö

Totalrenoveringen av anrika huset Botildenborg kräver känsla för byggmetoder och att välja rätt produkter som passar in i renovering av en äldre byggnad. Huset ska bli en oas i Malmö för utbildning, odling och en träffpunkt där nyanlända och regionens företag står i centrum.
Mitt i centrala Visby byggs ett nytt våningsplan.

Påbyggnad av en våning i Visbys trånga pittoreska gränder krävde genomtänkta lösningar

För att klara luftningen av snedtakskonstruktionen vid detta projekts krångliga takvinklar och takytor med låg lutning valde Gotlandsbyggen den variabla ångbromsen ISOVER Vario® Xtra från ISOVER som är en smart och beprövad lösning när man bygger kompakta tak utan luftspalt.