Här har vi valt ut några av de referensobjekt vi har varit stolta leverantörer till. Inte bara med material utan också med vår långa erfarenhet och vårt breda kunnande. 

Sortera på

Resultat: 37
Garage isolerat med ISOVER Easy FyllUpp

Kostnadseffektiv totallösning för privat garage

På en vecka stod ett vädertätt och uppvärmt garage på plats tack vare färdiga väggmoduler isolerade med glasull som smidigt monterades ihop med hjälp av en kranbil. Vindsbjälklaget isolerades med ISOVER Easy FyllUpp.
Lidl Visby har ISOVER Plus

Lidl, Visby – klimatneutral livsmedelsbutik

Lidls första butik på Gotland är också världens första klimatneutrala livsmedelsbutik. ISOVER PLUS+ – ISOVERs fasadbärande isoleringssystem användes i ytterväggskonstruktionerna.
ISOVER Vario Xtra

Råvindar i Stockholm blev lägenheter

ISOVER Vario Xtra löste isolering av tak utan luftspalt när gamla råvindar omvandlades till lägenheter i sekelskifteshus i Stockholm.
Fjällstuga med Vario Bond

Fjällstuga isolerad med Vario® systemet

Vario® Bond förenklar arbetet med övergångarna mellan fönster och murverk och går att putsa över vilket är svårt med andra tejpvarianter.
Man vill ta vara på husets gamla fina karaktär och därför renoveras fönsterkarmarna.

ISOVER stödjer social hållbarhet i Malmö

Totalrenoveringen av anrika huset Botildenborg kräver känsla för byggmetoder och att välja rätt produkter som passar in i renovering av en äldre byggnad. Huset ska bli en oas i Malmö för utbildning, odling och en träffpunkt där nyanlända och regionens företag står i centrum.
Mitt i centrala Visby byggs ett nytt våningsplan.

Påbyggnad av en våning i Visbys trånga pittoreska gränder krävde genomtänkta lösningar

För att klara luftningen av snedtakskonstruktionen vid detta projekts krångliga takvinklar och takytor med låg lutning valde Gotlandsbyggen den variabla ångbromsen ISOVER Vario® Xtra från ISOVER som är en smart och beprövad lösning när man bygger kompakta tak utan luftspalt.
Villa Lidingö Termofix 1

Villan brann ner men fick nytt liv med ISOVER Glasull

I en villabrand 2016 på Lidingö kunde delar av ett hus från tidigt 1900-tal räddas, men en stor del av huset skadades så svårt att det fick rivas. Huset byggdes upp igen och fick en ny ytterväggskonstruktion med minimala köld- och ljudbryggor. Man valde en ventilerad fasad och fann även ett nytt sätt att fixera fasadisoleringen med glasull från ISOVER.
Tingsrätten i Lund - 2 - På mindre än 2 månader ärgar kopparfasaden vackert

Nya tingsrätten i Lund – modern och säker med ISOVER Glasull

Nya tingsrätten i Lund får ett modernt och arkitektoniskt stilfullt uttryck samtidigt som stor hänsyn tas till de höga säkerhetskraven. För att möta byggnadsdelarnas samtliga funktionskrav valde man ISOVERs isoleringsprodukter i mineralull.
Kronogården 1 - Färdigställda hus från 2016

Lösullsisolering med ISOVER InsulSafe® i hela klimatskalet sparar tid för entreprenören

Kronogården etapp 4 av 5 pågår i Älvängen utanför Göteborg. Veidekke valde att isolera med lösull av glasull; ISOVER InsulSafe®, för både tak, vägg och mellanbjälklag. Ett effektivt och smart val tycker vi – då vi får en stor tidsvinst, inget spill och inget behov av lagring av isolering på arbetsplatsen, säger Lars-Åke Svensson, platschef på Veidekke Entreprenad.
Tomas, platschef framför en färdig fasad.

Flerbostadshus med kraftiga fuktangrepp och frostsprängningar fick nytt liv med ISOVERs isolerlösningar i glasull

Projektet som från början var en fasadrenovering växte då man upptäckte omfattande fuktangrepp och frostsprängningar i fasaden som krävde en helt ny genomtänkt konstruktion. Valet föll på en fasadlösning med 95 + 120 mm ISOVER Glasull och ISOVER Fasadskiva P 31 – en lösning som även sänkte provtryckningsresultatet till 0,16 och energiförbrukningen med 50 procent.
Lund Formula Student

STYROFOAM skapar formstabilitet i framtida ingenjörers snabba utvecklingsprojekt

Varje år tävlar universitetsstudenter från hela världen om att på smartaste sätt designa, utveckla och producera en racingbil med bästa möjliga prestanda. Projektet genomförs av Lunds universitets Formula-grupp och här skapar STYROFOAMTM en stabil plattform för ett riktigt snabbt resultat. 
Passivhus i Horn - 1

Imponerande energieffektivitet med låglambdaprodukter och optimerade konstruktionslösningar från ISOVER

Jens Ryd hittade sin drömtomt nära havet med skogen precis bakom huset och med kort pendlingsavstånd till Nyköping. Jens är arbetsledare och snickare så han hade ju alla förutsättningar att själv bygga, men att det skulle bli ett passivhus växte fram under resans gång. I ett tidigt skede var det ISOVERs lösningar och låglambdaprodukter i glasull som formade detta beslut. Vid provtryckningen blev det överraskande bra resultat. Kravet är 0,3 l/m2s vid 50 Pa tryckskillnad och rekommenderat är 0,2. Det blev 0,085!