Jobba på Isover

Jobba på ISOVER


Isover - en del av Saint-Gobain Sweden

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och Isover är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, Isover och Weber. 

Lediga jobb

En gränslös karriär hos Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden en del av del globala byggkoncernen Saint-Gobain. Vi står för en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Bli en av oss och följ med på resan mot hållbara byggnadslösningar!
 

Lediga tjänster

Hantering av personuppgifter

När du söker jobb hos något varumärke inom Saint-Gobain Sweden strävar vi efter att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Vi behöver därför spara och behandla dina personuppgifter i samband med din ansökan. Vi månar om din personliga integritet och att du ska känna dig trygg med vår behandling av dina uppgifter. 

Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här
 


Top Employer

Saint-Gobain har tilldelats "Top Employer Global"-certifieringen av Top Employers Institute, baserat på en granskning som täcker mer än 400 olika parametrar avseende arbetsvillkor, särskilt när det kommer till HR- och karriärutvecklingsprocesser.

Läs mer om Top Employer

 

Top employer 2024