Produktnyhet

ISOVER Bastion Vindskydd - för lufttäta och fuktsäkra konstruktioner

​ISOVER Bastion Vindskydd


ISOVER Bastion Vindskydd ersätter ISOVER Vempro vindskydd och är en produkt för lufttäta och fuktsäkra konstruktioner. 

ISOVER Bastion vindskydd 

ISOVER Bastion vindskydd monteras utanpå regelstomme och ger ett vind- och regnskydd för stomme med isolering. Vindskyddet kan stå emot hård vind och regn under byggtiden samt skyddar byggnaden under brukstiden. Dessutom kan eventuell fukt som finns inne i konstruktionen under vissa perioder under året diffundera ut igenom duken. 

 

Hög teknisk prestanda

Daniel Odby, ISOVER
Daniel Odby, ISOVER

ISOVER Bastion vindskydd ersätter ISOVER Vempro vindskydd och är en mer prisvärd produkt men har samtidigt en teknisk prestanda som överträffar på alla punkter, t.ex. har det högre slit- och rivstyrka och är ännu mer vattentätt och diffusionsöppet. Vindskyddet finns i två bredder, 1300 mm som är smidig och lätt att hantera och 2800 mm som klarar de flesta våningshöjder utan att man behöver skarva horisontellt. Vindskyddsdukens mörka färg med ljusare rutnät på framsidan bidrar till en bättre precision vid installationen.

”Med våra produkter för lufttäthet- och fuktsäkerhet är det lättare att nå de funktionskrav och mål kring fuktsäkerhet, energieffektivitet och hållbarhet som ställs på dagens byggnader”, säger Daniel Odby, Kategorichef Byggisolering, ISOVER. 

 

Bastion Vindskydd är dessutom en prisvärd produkt med väldigt konkurrenskraftig kvalitet

ISOVER Bastion Vindskydd

ISOVER Bastion vindskydd Vindskyddet finns i två bredder:

  • 1300 mm som är smidig och lätt att hantera
  • 2800 mm som klarar de flesta våningshöjder utan att man behöver skarva horisontellt