Byggisolering

ISOVER ​Premium - vår bästa isolering med unikt låga lambdavärden

ISOVER ​Premium

ISOVER Premium är högpresterande glasullsprodukter som har utvecklats av ISOVER.

Med premiumsortimentet är det möjligt att bygga brandsäkra och energieffektiva väggar med minimal tjocklek. För en arkitekt eller byggherre innebär detta en möjlighet att skapa energismarta hus med extra kvadratmeter boyta.

ISOVER Premium är högpresterande glasullsprodukter som har utvecklats av ISOVER. Med unikt låga lambdavärden för mineralull ger de möjlighet att förbättra prestandan i en vägg och samtidigt minska väggtjockleken. Med smart projektering och ISOVERs premiumsortiment är det möjligt att bygga väggar som uppfyller samtliga funktionskrav och minska väggtjockleken med totalt cirka 15 % (50 mm).

”Vi vill göra det enklare och mer effektivt för kunden att bygga energismart med maximal komfort och säkerhet. Med beprövad teknik och våra nya Premiumprodukter har vi skapat framtidens energieffektiva konstruktioner”, säger Daniel Odby Produktchef, Bygg.

 

Professional- den perfekta balansen mellan prestanda och ekonomi, för yrkesfolk

I vår produktkategori Professional finns produkter för samtliga applikationer. Produkterna är lätta att hantera och montera. De har också en mycket hög komprimeringsgrad vilket innebär att varje förpackning rymmer fler kvadratmeter isolering. 

 

Standard- motsvarar branschstandarden, för projekt med begränsad budget

I vårt standardsortiment finns produkter för värme- ljud- och brandisolering för golv och tak. De är ett utmärkt val för innerväggar och mellanbjälklag och med ett värmeisoleringsvärde som motsvarar branschstandarden är de också lämpliga för isolering av yttervägg.

 

Lätt att hitta rätt i ISOVERs sortiment

Nu blir det enklare att hitta rätt bland ISOVERs produktkategorier. Våra kategorier Standard, Professional och Premium har fått unika förpackningsutseenden som gör det lättare att hitta rätt produkt. T.ex. kan du enkelt se produkternas olika nivå av värmeisoleringsprestanda och anpassa valet efter applikation behov. Produkter med flasksymbolen innehåller alltid garanterat minst 70% materialåtervunnen råvara, oavsett val av produktkategori.